Ga naar de mobiele website
^ Top

Dikste vrouw ter wereld is 45 kilo kwijt dankzij seksmarathons

Pauline Potter.
Pauline Potter.
Drie jaar geleden flirtte de wijzer van de weegschaal met de driehonderd kilogram. Door haar scheiding kwam daar nog eens dertig kilogram bij, wat van Pauline Potter de dikste vrouw ter wereld maakte. Haar naam verscheen zelfs in het Guinness Book of Records.

Tijd voor de alarmbelfase. Zelfs haar ex-man kon al die blubber niet langer aanzien en keerde terug met één doel voor ogen: haar slanker maken. En dat lukt aardig, nu het stel stevige seksmarathons houdt. Twee keer per maand brengt Alex vier dagen bij zijn voormalige geliefde door. Ze doen het dan naar verluidt zeven keer per dag.

Het resultaat liegt er niet om. Pauline verloor op deze originele manier al 45 kilogram, oftewel zo'n zes kilo per maand. "In bed kan ik zelf niet bewegen, maar ik speel wel vijfhonderd calorieën per beurt kwijt. En dat enkel door te wippen, leuk toch?"

Verschillende standjes
Alex ziet er naast haar een bonestaak uit, met zijn zeventig kilogram. Om u een idee te geven: één been van Pauline weegt meer dan haar volledige sekspartner, droog aan de haak. Toch kan het koppel naar eigen zeggen verschillende standjes uitvoeren. Bij gebrek aan sexy lingerie gebruikt Pauline het laken om eenzelfde verleidingseffect te creëren.

De 47-jarige dame leerde Alex in 2002 via het internet kennen. Drie jaar later gaven ze elkaar het ja-woord, maar in 2008 spatte het sprookje uit elkaar. Hij verhuisde naar Californië, samen met haar zoon Dillion die ze aan een vorig huwelijk overgehouden had.

De huwelijksfoto.
De huwelijksfoto.

Lunchen in McDonald's
Vanaf dat moment liet Pauline zich helemaal gaan. Haar ontbijt bestond uit vier kommen cornflakes, een halve doos koekjes en nog wat wafels. Lunchen deed ze in McDonald's, waar ze een Big Mac met frietjes en kipnuggets bestelde. Als avondeten volgden meestal nog drie borden spaghetti bolognese en een stevige portie ijs.

Pauline werkte zo 10.000 calorieën per dag binnen. Haar BMI bereikte een recordniveau van 93 (gezonde vrouwen zitten tussen 18,5 en 25; nvdr) en naar toilet gaan lukte enkel nog met de hulp van haar zoon.

Nu is de uit de kluiten gewassen vrouw echter vastbesloten om haar streefgewicht van 240 kilogram te bereiken, zodat ze tenminste kan intrekken bij Alex. "Ik eet nog steeds Big Macs, maar nu neem ik er enkel nog frieten of kipnuggets bij. Niet langer de combinatie dus. En Alex moet nog wat vaker langskomen, zodat de kilo's er sneller afvliegen", besluit ze met een knipoog.Meld een bug