Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Dierentuinbezoeker klautert met dochter (2) in verblijf van olifanten, maar moet dan rennen voor zijn leven

Onverantwoord én oliedom: voor de perfecte foto is een man in het verblijf van de olifanten geklauterd, met zijn tweejarige dochter op de arm. Toen een van de viervoeters plots de aanval inzette, kon hij maar net op tijd de peuter in veiligheid brengen. Jose Manuel Navarrete is nu gearresteerd wegens kindermishandeling.

3 reacties

 • Louise-Marie De corte

  4 weken geleden
  denk toch eens na voor je iets doet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Yves St-Rawoens

  4 weken geleden
  De mens in al zijn glorie.
 • marc de Volder

  4 weken geleden
  Mensen moeten er mees toppen te denken dat ze boven dieren staan. Dieren kan het geen bal schelen dat de mens een groot ego heeft en zich onaantastbaar waant. Hij had een goei pak rammel moeten krijgen. Gelukkig was het kind ok.
 1. Man ziet op vastgoedwebsite zijn kat doodleuk op het bed van de buren liggen: heerlijk Twitterdraadje dat volgt bevestigt dat katten echte overlopers zijn
  6

  Man ziet op vastgoed­web­si­te zijn kat doodleuk op het bed van de buren liggen: heerlijk Twitter­draad­je dat volgt bevestigt dat katten echte overlopers zijn

  Een heerlijk Twitterdraadje vol gekke verhalen en foto’s van avontuurlijke en inbrekende katten gaat viraal. Het begon allemaal met een opvallende tweet van ene Michael Hubank, die onlangs uit nieuwsgierigheid een kijkje nam op een vastgoedwebsite, nadat zijn buren hun huis te koop hadden gezet. Wat zag de Brit op het bewuste zoekertje? Zijn kat, languit op het bed van de buren.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"