Dief komt vast te zitten in etalageraam, tot groot jolijt van de Franse politie

Twitter @ GendarmerieNationale
De politie uit het Franse Mauléon heeft zich afgelopen week een kriek gelachen met de capriolen van een dronken inbreker. De onhandige dief werd op heterdaad betrapt, maar daar moest de politie bitter weinig moeite voor doen. De dief was namelijk vast komen te zitten in het etalageraam van de winkel waar hij wilde binnendringen en zo bood hij zichzelf op een presenteerblaadje aan voor de agenten.

Woensdagavond had de politie een oproep binnengekregen voor een mogelijke inbraak bij boetiek Leily Créations, maar toen de agenten arriveerden, was daar niemand te bespeuren. Donderdag in de vroege uurtjes volgde een tweede oproep. Opnieuw ging de politie ter plaatse. En deze keer was het wel prijs. Dubbel prijs zelfs, want de inbreker was erin geslaagd zichzelf klem te zetten in het glas dat hij zelf had kapotgeslagen.

Om de dief uit zijn hachelijke situatie te bevrijden, werd de brandweer erbij geroepen. Zij konden hem loskrijgen uit het raam, waarop hij meteen mee mocht met de agenten naar het bureau om zijn roes uit te slapen. Na een huiszoeking vond de politie spullen die hij bij een eerdere inbraak had buitgemaakt. De man moet in snelrecht voor de rechter verschijnen.

[ PRIS NON PAS LA MAIN DANS LE SAC ... MAIS ...

PRIS NON PAS LA MAIN DANS LE SAC ... MAIS COINCÉ DANS LA VITRINE ! ] Tôt jeudi matin, les gendarmes de Mauléon-Licharre ont été confrontés à une interpellation quelque peu ubuesque, qui a nécessité ... l'appui des pompiers !!
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Angelo Cabooter

    10 jaar gevangenisstraf wegens inbraak en opdraaien voor de brandweerkosten!!!!!!!