Twitter, metro.co.uk
Volledig scherm
© Twitter, metro.co.uk

Deze man wordt zat als hij frieten eet

Vloek of zegen?Als de Britse Nick Hess een simpel bakje frieten eet, is hij daarna plots ladderzat. De man lijdt aan het zeldzame "auto-brouwerij syndroom", waarbij een overmatige hoeveelheid gist in zijn maag alle koolhydraten die hij eet in alcohol omzet. Hij werd jarenlang voor stiekeme dronkaard uitgescholden, terwijl hij eigenlijk niet eens in de buurt van een fles alcohol was geweest.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Amerikaanse non (79) stal bijna 700.000 euro van katholieke school om gokverslaving te financieren
  5

  Amerikaan­se non (79) stal bijna 700.000 euro van katholieke school om gokversla­ving te financie­ren

  In het aartsbisdom van Los Angeles is geschokt gereageerd op het nieuws dat een voormalige non over een periode van tien jaar een bedrag van 835.000 dollar (bijna 700.000 euro) heeft gestolen van een katholieke school in Californië. Dat deed ze om haar gokverslaving te financieren, melden openbaar aanklagers op basis van onderzoek. De inmiddels gepensioneerde zuster heeft alle beschuldigingen bekend. “Ze heeft spijt van de problemen die ze heeft veroorzaakt”, melden haar advocaten.