Deze kapper uit Nederland heeft de állerslechtste slogan van 2018: ‘We doen wel vrouwen, maar knippen ze niet’

Barbier Rogier
Google Maps Barbier Rogier
Barbier Rogier, die in het Noord-Hollandse Laren alleen mannen en jongens knipt, mag zich de trotse eigenaar noemen van de slechtste slogan van Nederland. De leus ‘We doen wel vrouwen, maar knippen ze niet’ werd het minst gewaardeerd tijdens de verkiezing van SlechteSlogans.nl.

Rogier versloeg hiermee slogans zoals ‘Ga niet zelf kutte, Bel Ronald Schutte!’ van het Dordrechtse stukadoors- en schildersbedrijf Schutte en ‘Voor ieder reetje een Aarts W.C’tje’ van het Eindhovense bedrijf Aarts Sanitair Service.

Van 7 tot en met 13 december konden mensen hun stem uitbrengen op tien genomineerde leuzen van de jury van SlechteSlogans.nl. In totaal zijn 14.328 stemmen uitgebracht. De winnaar van de verkiezing ontvangt binnenkort de Blauwe Tegel van het platform. Vorig jaar won de slogan ‘Van kop tot kont, worst in de mond’ over de worstenbroodjes van Millse molen De Korenbloem.
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sanne Vermeulen

  Niks mis mee toch

 • Patrick Kelchtermans

  plat en gemakkelijk en dus populair en tegelijk te flauw om aanstootgevend te zijn. Dus knap denkwerk van deze barbier, met nu ook nog een hoop gratis reclame.

 • Freddy De Vos

  Grappig! Daar kan je ten minste nog mee lachen!

 • Peggy Geerts

  Hahaha , die Nederlanders kunnen er wat van ! Geslaagd en humoristisch , wat wilt ge nog meer ?!

 • ISABEL FRANCOIS

  Alez dat was juist de beste!Samen met de slogan van die beerputruimer:'Zonder ons geen plons'.