Deze inbrekers namen niets mee, ze poetsten enkel het hele huis

Zelfs het wc-papier in de badkamer werd in een origamiroos gevouwd
shutterstock Zelfs het wc-papier in de badkamer werd in een origamiroos gevouwd
Toen Nate Roman vorige week thuis kwam van zijn werk, merkte hij onmiddellijk dat er een vreemde in zijn huis was geweest. Niet omdat alles overhoop lag, in tegendeel, het hele huis lag er spik en span bij. 

Nate, een 44-jarige man woont in een typische eengezinswoning in Marlborough, een stad in het Amerikaanse Massachussets. Volgens hem is het goed mogelijk dat hij de achterdeur op slot is vergeten draaien, want diegene die zijn huis binnenkwam, hoefde geen deuren te forceren of ramen in te slaan. 

Maar dit is het meest bizarre aan de hele zaak. Er werd niets meegenomen, het huis kreeg enkel een grondige poetsbeurt. De bedden werden verlucht, de tapijten gestofzuigd en de toiletten schoon geschrobd. De wc-rollen in de badkamer kregen zelfs sierlijke origamirozen.

“Raar en griezelig”

“Raar en griezelig”, zo beschreef de man het incident. De politie van Marlborough heeft nog geen klachten ontvangen van gelijkaardige voorvallen.

Nate weet nog steeds niet wie zijn huis is binnengeslopen en helemaal gepoetst heeft. De beste theorie die hij kon verzinnen, is dat een huishoudelijke dienst per ongeluk naar het verkeerde adres ging en bij zijn huis opdook.

“Nu kan ik er mee lachen, maar toen vond ik het absoluut niet grappig”, zei de man. “Ik heb de wc-papierrozen bewaard als souvenir”.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.