Volledig scherm
© Network Rail

Deze brug sloopte al 120 vrachtwagens

De meest geraakte brug van Groot-Brittannië viert een triest jubileum. Deze week reed voor de 120ste keer een vrachtwagenchauffeur tegen de 2,75 meter lage Stutney-brug in het Britse plaatsje Ely. 

8 reacties

 • Geert Vaelen

  2 jaar geleden
  Welke ingenieur bouwt ook zo'n lage brug waar vrachtverkeer moet passeren? Maak die brug hoger of graaf de weg dieper uit en het probleem is opgelost voor altijd. Geen herstellingen meer nodig, geen accidenten, geen doden of gewonden en geen team dat steeds moet uitrukken. Allemaal besparingen door een 1-malig werk.
 • Erwin Lambrechts

  2 jaar geleden
  onbegrijpelijk zo zie je maar met wat truckers allemaal bezig zijn
 • Marc Van Hoof

  2 jaar geleden
  Jan Janssens een metertje? Wedden dat er dan nog meer ongevallen gebeuren. Wil je een veilige doorgang, dan moet je naar 4m. Gewoon domme chauffeurs, meer kan ik daar niet over zeggen. Ik weet bijvoorbeeld dat ik minstens 2m15 moet hebben om geen problemen te hebben met de antenne.
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  vroeger was er zo een brug in zweden richting stockholm waar ik over spreek al meer dan 40 jaar,voor die brug was een afrit voor trucks voorzien,iedereen die engeland een beetje kent weet dat het een mistland is en niet iedereen kent die brug en waarom geen kilometers verder een onschuldige overhang met kettingen als waarschuwing plaatsen maar daar zij ze al zo dom als in belgie zeker
 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  Tja, als die chauffeurs geen cijfers kunnen lezen of niet weten hoe hoog hun vrachtwagen is???
 1. Petitie om Schotse luchthaven nabij Trumps golfresort te herdopen tot ‘Biden International’
  8

  Petitie om Schotse luchthaven nabij Trumps golfresort te herdopen tot ‘Biden Internatio­nal’

  Donald Trump had naar verluidt plannen om deze week nog naar zijn golfbaan in Schotland te vliegen. De Schotten zouden de uittredende Amerikaanse president alvast niet met open armen ontvangen. Er is zelfs een petitie opgestart om de luchthaven Glasgow Prestwick, die bij Trumps golfterrein ligt, om te dopen tot Joe Biden International Airport. Al meer dan 6.000 mensen hebben de online petitie ondertekend.
 1. Verzamelaars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt
  Play

  Verzame­laars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt

 2. Pizzabezorger schrikt wanneer aap bestelling ontvangt
  Play
  bizar

  Pizzabezor­ger schrikt wanneer aap bestelling ontvangt