De reden waarom levende Ken-pop niet meer onder het mes gaat

I would like to thank you @drpegahcericdehdari and To @cosmesurge make my skin flawless while in #dubai ! More photos are coming !! #botox #juvederm #fillers #beauty #unique #dubai #uae

959 Likes, 28 Comments - Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on Instagram: "I would like to thank you @drpegahcericdehdari and To @cosmesurge make my skin flawless while in..."

Rodrigo Alves (32) uit Brazilië, die bekendstaat als de levende versie van 'Ken', claimt dat hij geen cosmetische operaties meer laat doen. De faceliftfreak, die zich onlangs voor de tiende keer aan zijn neus liet opereren, is er helemaal klaar mee nadat hij op de luchthaven van Dubai drie uur lang werd vastgehouden. De reden? Rodrigo is onherkenbaar op zijn paspoortfoto.

De veelbesproken Braziliaan leidt een jetsetleven en woonde in Dubai de opening van een luxehotel bij. In het Midden-Oosten bezocht hij tussen zijn uurtjes in de zon door een kliniek om wat 'klein onderhoud' te laten doen.

Toen hij naar huis wilde vliegen, kwam hij niet verder dan de douane op de luchthaven. Volgens Daily Mail werd 'Ken' goed behandeld. Toen bleek dat de televisiepersoonlijkheid nauwelijks meer leek op de man op zijn paspoort, kreeg hij het advies geen plastische chirurgie meer te laten toepassen. Dat zette hem aan het denken.

"Ik greep terug naar de beslissingen die ik in het verleden heb gemaakt. Maar ik kan ze niet meer veranderen, dus ik wil geen operaties meer'', vertelt hij de Britse tabloid. Hij benadrukt overigens dat hij 'onderhoud' aan zijn lichaam en botox niet tot die beslissing meerekent. "Het heeft me vijftien jaar geduurd om de Rodrigo te worden die je nu kent. Het zal niet meevallen om er hetzelfde uit te blijven zien. Ik wil mezelf altijd uitdagen."

Beide werelden

De levende pop heeft er nooit een geheim van gemaakt een geslachtsverandering te willen. "Ik wil geen oude, uitgezakte man worden. Als ik niet meer met mijn mannelijkheid kan pronken, ga ik weer onder het mes en overweeg ik vrouw te worden. Dan heb ik het beste van beide werelden gekend", stelde hij eerder.

Rodrigo ging in 2004 voor het eerst onder het mes, omdat hij niet tevreden was met zijn lichaam. Zijn obsessie met Ken liep al snel uit de hand. Twee jaar geleden kreeg hij de diagnose morfodysforie, waarbij iemand een verstoord beeld van zijn eigen lijf heeft. Hij ondergaat bij een psycholoog een behandeling voor zijn aandoening, maar die lijkt niet veel uit te halen. De in Londen wonende excentriekeling gaf al meer dan 383.000 euro uit aan minstens 42 cosmetische operaties.

Sunbathing my beauty in #dubai #beach #burjkhalifa #uae #tanned #golden #rodrigoalves #lifestyle #burjalarab

4,823 Likes, 49 Comments - Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on Instagram: "Sunbathing my beauty in #dubai #beach #burjkhalifa #uae #tanned #golden #rodrigoalves #lifestyle..."

Just another great night in #dubai at @boadubai at my fav hotel @whoteldubai #rodrigoalves #beauty #perfect #plasticpositive #doll #dollface #kendoll #lifestyle #uae

4,799 Likes, 71 Comments - Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on Instagram: "Just another great night in #dubai at @boadubai at my fav hotel @whoteldubai #rodrigoalves..."
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ivan Willems

  Komaan zeg, normaal is toch iets anders hoor. Wat ne kop is dat!!!!.

 • Anis Elwertani

  Als deze thuis komt, denk ik dat vriendinnenke Barbie ni blij ga zijn

 • eddy de decker

  knappe gast mmmmmmmm

 • Bruno Desmaele

  zot zijn doet niet zeer

 • Peter Van de Velde

  Bah, superlelijk, vlees noch vis. Dat is van een pisbloem een roos proberen te maken. Blijf toch eens af van wat de natuur je gegeven heeft ,tenzij dat men echte misvormingen heeft, dan heeft het wel zn nut maar verder...