De vogelspin tussen de Chileense pitloze druiven van Albert Heijn. In een paar trosjes valt het dier nauwelijks op dankzij de schutkleur.
Volledig scherm
PREMIUM
De vogelspin tussen de Chileense pitloze druiven van Albert Heijn. In een paar trosjes valt het dier nauwelijks op dankzij de schutkleur. © Gerard Burgers

Dat is schrikken! Vogelspin duikt op in bakje druiven van Albert Heijn in Nederland

Een vogelspin tussen een bakje pitloze druiven uit Chili. Bij Albert Heijn maakten ze dat nog nooit mee, maar zaterdag gebeurde het dan toch in het Nederlandse Arnhem. Koper Jan van den Akker schrok zich een ongeluk.

12 reacties

 • wim rooyakkers

  2 jaar geleden
  Een vogelspin in een bakje druiven ,of een kilo cocaïne tussen de bananen,we schrikken nergens meer van.
 • emiel wouters

  2 jaar geleden
  En wat voor ziektes brengen die dieren mee, die via bananenboten naar hier komen? En wat doet FAVV hieraan? maar kleine en lieve mensen en diertjes pesten dat kunnen ze wel. De grote reuzen laten ze buiten schot. Dan kan ik het geloven dat ze hun afreageren op de kleintjes. Er was eens ene die de grote durfde tegen te spreken, die is er niet meer. Hoe heette die veterinair weeral? Ja juist die. Dat FAVV daar eens een voorbeeld aan neemt.
 • Danny Schoofs

  2 jaar geleden
  Leuk dat de spin't overleefd heeft... Maar sinds een paar jaar (dat er een uit de kluiten gewassen wolfspin over m'n, keyboard liep, tijdens't gamen), moe'k er niks meer van hebben... Yikes...
 • Ricardo Paulssen

  2 jaar geleden
  Beste renatus, dit kan bij elke supermarkt gebeuren, enkel omdat het geen van oorsprong Belgische supermarkt betreft ga je er niet kopen?
 • Rombouts Tine

  2 jaar geleden
  De chileense vogelspin ofwel hier genoemd " pollito" of kippetje zijn volledig ongevaarlijk en zijn de minst agresieve van hun soort. Zij leven niet in de atacama woestijn maar in het centraal gedeelte van Chili wat een mediteraans klimaat heeft en waar ook de druiven groeien.