Da’s pech hebben als overvaller: enig koppeltje in restaurant blijkt getrouwd politiepaar, dat hun ‘date night’ met plezier even pauzeert

 Het koppel, dat elkaar op de job leerde kennen, is zes maanden getrouwd.
Louisville Metro Police Department Het koppel, dat elkaar op de job leerde kennen, is zes maanden getrouwd.
Een overvaller had vorige week nogal pech toen hij besloot een kalm fast-foodrestaurant in Louisville, Kentucky, te overvallen. De enige aanwezige klanten waren net twee agenten – een getrouwd politiepaar - die buiten hun dienst samen een hapje aan het eten waren. Het was de eerste keer dat ze tijdens hun ‘date night’  hun wapen moesten trekken.

Het incident gebeurde zaterdag rond 22 uur in een filiaal van Raising Cain’s Chicken Fingers

Politieagenten Nicole McKeon (inspecteur) en Chase McKeon (rechercheur) waren die avond volop aan het genieten van een deugddoend avondje met twee. Plots stormde er een overvaller binnen. Hij zwaaide met een wapen naar de kassamedewerker en eiste geld.

Op bewakingsbeelden die de politie gisteren deelde, is te zien hoe de alerte agenten meteen in actie schieten. Ze komen recht van hun stoel, trekken hun wapen (een 
off duty weapon) en naderen de verdachte. De overvaller laat geschrokken zijn eigen wapen vallen en sprint uit het restaurant. 

Tevergeefs, want de agenten hadden hem daarna al snel te pakken. Ze hielden de crimineel onder schot tot hun collega’s van het Louisville Metro politiekorps arriveerden. “Het koppel, dat elkaar op de job leerde kennen, is zes maanden getrouwd”, laat het korps nog weten. Ah, de romantiek!

Louisville Metro Police Department7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • pol van de velde

  Dat is pas romantisch.

 • Erwin Moortgat

  hier zou een advocaat het meteen hebben over ontoelaatbaar gedrag van de agenten

 • willem merken

  Geweldig, respect voor de politie. Feline dit is USA daar is het normaal dat je gewapend rondloopt, is al zo van in de cowboytijd.

 • Tony Boelen

  Risico van het beroep van overvaller.

 • Charlotte De greef

  Fantastisch! Mijn respect!