Crimineel springt in rivier en kan geen kant meer op. Politie schiet hem dood

screenshot
In Florida loopt een onderzoek naar een politieoptreden waarbij de voorbije ochtend een man werd doodgeschoten in de Miami River. Het ging om een crimineel die gezocht werd voor een bankoverval van 29 september.

Ernesto Padron (52) sloeg op de vlucht toen hij op het punt stond gearresteerd te worden. Hij zou daarbij een wapen van een agent hebben afgenomen. De man pleegde vervolgens twee carjackings, wat leidde tot een twee uur lange politieachtervolging die eindigde toen de man in de Miami River sprong. Daar werd Padron omsingeld en lag hij ongeveer een halfuur in het water.Volgens de politie was Padron gewapend en weigerde hij zich over te geven. Er zou dan iets gebeurd zijn waardoor minstens een agent zich genoodzaakt zag het vuur te openen. Volgens de eerste rapporten schoten negen agenten kogels af, waarna het slachtoffer overleed.

Local 10 News meldt dat Padron bijna de helft van zijn leven doorbracht achter tralies. De voorbije 30 jaar zat hij 23 jaar in de gevangenis voor misdrijven als overvallen en diefstallen.
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Poelaert

  meldt dat Padron bijna de helft van zijn leven doorbracht achter tralies. De voorbije 30 jaar zat hij 23 jaar ....iets zegt me dat de rekening niet klopt

 • Narjiss Sabri

  Ze vinden het leuk om ne keer echt te schieten op ne mens BAH

 • wil baken

  Duidelijk moord, geen gevaar. En dan met veel goud een show komen opvoeren, echt onbekwaam korps. Als je dan de professionaliteit van bijvoorbeeld Nederlandse agenten ziet.

 • Arie Verwimp

  Zo moet het en niet anders

 • Francinne Declerque

  Risico van het vak.