Craig Golias onderging een enorme transformatie.
Volledig scherm
Craig Golias onderging een enorme transformatie. © Instagram

Craig ‘The Hulk’ Golias uit Las Vegas, de spierbundel die zich opwerkte van 68 naar 159 kilo

Craig Golias is een flink uit de kluiten gewassen bodybuilder uit Las Vegas die de grenzen van zijn lichaam alsmaar verlegt met één doel: “reusachtig” worden. De man van 1m90 ging in tien jaar tijd van een frêle 68 kg - “ik was een tandenstoker” - naar een spiermassa van een slordige 159 kilo. Veel trainen, veel eten, en van steroïden is hij ook niet vies.

24 reacties

 • David Piot

  1 jaar geleden
  Dit is het overdreven gebruik van Synthol olie. Ze spuiten zich (meestal (verkeerd) onderhuids i.p.v. in de spier) en dan krijg je dus dit soort gedrochten. Niets te maken met professioneel bodybuilding waar ze dit product enkel gebruiken voor kleine correcties van spiergroepen en niet met de liter inspuiten.
 • Yves Van Rossem

  1 jaar geleden
  Veel trainen, veel eten, en steroïden ... als ik de foto's goed bekijk is het vooral dat laatste waarmee hij vooral traint
 • Chris Bollen

  1 jaar geleden
  @ Henri Parmentier , welke sociale zekerheid? Die komt van de US. Die krijgt juist niks tenzij hij fortuinen betaald uit eigen zak. Want welke private ziekteverzekering wil zo iemand verzekeren ?
 • Guy Beeckmans

  1 jaar geleden
  Prachtig idee van deze man maar steroiden? Niet voor mij....
 • guy Van Deun

  1 jaar geleden
  Het ziet er een gezonde kerel uit en ik geloof niet dat hij iets heeft genomen dat verboden is, een echt natuurlijke lichaamsbouw.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen