Copycatvideo opgedoken van man die in winkel aan doos ijs likt en die terug in rekken plaatst

Copycatvideo: man likt aan ijs en zet doos terug.
Mirror Copycatvideo: man likt aan ijs en zet doos terug.
Nadat vorige week een video viraal ging waarin een vrouw in een warenhuis aan een doos schepijs likte en die dan doodleuk terug in de winkelrekken plaatste, is er nu een copycatvideo opgedoken. De man in de nieuwe video is intussen opgepakt.

De 36-jarige man werd zaterdag opgepakt door de politie van Louisiana. Hij werd in voorlopige hechtenis geplaatst en wordt aangeklaagd voor het onwettig delen van criminele activiteiten met het doel bekendheid te vergaren en voor het vernielen van eigendom. De man verdedigde zichzelf door zijn winkelrekening te tonen waarop staat dat hij een doos ijs heeft gekocht.

Niet eerste keer

De nieuwe video verwijst naar het filmpje waarin te zien is een vrouw in Texas aan een doos ijs likt in een supermarkt en die vervolgens terugzet in het diepvriesrek. De beelden werden gedeeld door een Twittergebruiker met als commentaar “ Wat voor psychopathisch gedrag is dit?”. De beelden werden massaal gedeeld en de vrouw is intussen opgepakt.

De politie dringt er op aan om deze afstotelijke actie niet te kopiëren en hoopt erop dat het geen trend wordt. Ze wijzen erop dat iedereen die betrapt wordt, zeker vervolgd zal worden.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Janssens

    Wij maken ons eigen ijs. Veel lekkerder en veel gezonder dan al die afgelekte potten. Vind dit wel een fout van de ijsfabriek dat ze voedingswaar niet verzegelen.