Controversiële kleinzoon van Russische miljardair laat meisjes borsten flashen voor geld

Het Russische rijkeluiskindje Grisha Mamurin (16) zorgt voor controverse op het internet. De kleinzoon van miljardair Igor Neklyudov maakte een reeks video's over wat iemand zoal wil doen voor geld. Publiekelijk de borsten flashen, bijvoorbeeld. Daarna zet hij de filmpjes op zijn YouTube-kanaal om de vernedering compleet te maken. Het laatste werd al meer dan 1 miljoen keer bekeken. In de compilatie zien we echter dat zijn experiment niet altijd uitpakt zoals hij zou wensen...

Grisha Mamurin - aka Gregory Goldsheid - kon zomaar op straat en in het Gorkypark in Moskou vrouwen overhalen om hun borsten te laten zien en om hem hartstochtelijk te kussen voor 120 dollar. "Vandaag gaan we zien wat voor zotte dingen meisjes allemaal doen voor geld", introduceert hij zijn laatste video. "Moeilijk is het niet, je moet alleen maar je shirt omhoogtrekken en mij je borsten laten zien", zegt hij tegen de dames. Het pakt bij sommigen, maar niet bij iedereen. Een boze tiener roept hem toe: "Wat? Ben je dronken?"

Een ander slachtoffer eet een briefje van 1.000 roebel om 10.000 roebel te krijgen (ongeveer 150 euro). En een man gaat ook in op Mamurins voorstel om zijn urine op te drinken voor zo'n 250 euro, waarna we het verwende joch effectief in een glas zien plassen.

Bij één kandidaat loopt het serieus mis: Mamurin krijgt een stevige rechtse direct te verwerken. Eigen schuld, dikke bult, is een vaak gehoorde reactie op sociale media.

screenshot YouTube
screenshot YouTube