Ga naar de mobiele website
^ Top

Chinese dief komt klem te zitten in raam na inbraak

De man kon geen kant meer op
Screenshot YouTube De man kon geen kant meer op
Een ongelukkige inbreker moest zich begin deze week met het schaamrood op de wangen laten afvoeren door de politie. Bij zijn vluchtpoging kwam hij met zijn hoofd klem te zitten in het raam.

De Chinese mevrouw Jiang schrok zich een ongeluk toen ze bij thuiskomst oog in oog stond met de inbreker. Volgens de vrouw raakte hij in paniek toen ze 'Dief!' naar hem riep. Hij probeerde vervolgens te ontsnappen, maar kwam met zijn hoofd vast te zitten tussen de spijlen van het raam. 

Beitel
Omdat de inbreker geen kant op kon, had mevrouw Jiang alle tijd om de politie te waarschuwen. Die begon aan de man te trekken, waarop hij het uitschreeuwde van de pijn. Uiteindelijk moest een specialist worden ingeschakeld om de man met een beitel uit zijn benarde positie te bevrijden. 

In de boeien
Na zijn bevrijding is de man direct in de boeien geslagen. Hij is momenteel in afwachting van zijn proces. Op beelden is de bijzondere conversatie tussen de inbreker en de agenten te volgen, waarbij hij beschaamd toegeeft geen kant op te kunnen.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug