Chauffeur maait motard van de weg: "Ik werd gestoken door een wesp"

Een merkwaardig verkeersincident doet nogal wat stof opwaaien in Texas. In Granbury werd zaterdag een motard van de weg gemaaid door de 68-jarige autobestuurder Bill Crum. Die beweert dat hij in zijn been werd gestoken door een wesp, net op het moment dat motorrijder Eric Sanders hem wilde voorbijsteken. Getuigen beweren evenwel dat Crum de motard met opzet heeft aangereden. Bij het 'ongeval' werden Sanders en zijn vriendin, die achterop de motor zat, gewond. Zij mocht intussen intensieve zorgen verlaten.

Het incident werd gefilmd door een andere motorrijder. We zien hoe motard Eric Sanders een witte auto wil inhalen op een tweevaksbaan. Op die plaats is voorbijsteken verboden wegens een dubbele gele lijn. Op het moment van het inhaalmanoeuvre wijkt de witte auto uit naar links en wordt de motor van de baan gereden.

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de chauffeur van de witte wagen, de 68-jarige Bill Crum, de motard met opzet aanrijdt. De man beweert evenwel dat hij net op dat moment gestoken werd door een wesp. "Of een ander beest", getuigt hij voor CBS 11 News. Op de vraag van de reporter of die steek sporen heeft nagelaten, antwoordt Crum dat zijn been gezwollen is en dat hij hinkt.

De politie heeft intussen de beelden van het ongeval opgevraagd. Mogelijk wordt Crum vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.