Camera filmt hoe bezorger moedwillig over pakket rijdt

-
rv -
Deed de naam van de bestemmeling hem aan iemand denken? Kende hij de geadresseerde als een moeilijke klant? Wat bezielde de pakketbezorger eigenlijk? Die vragen blijven voorlopig open na beelden van een bewakingscamera in de Amerikaanse stad Troy (nabij Detroit in Michigan).

Een camera aan de garage-oprit van een woning legde op 17 december vast hoe een bezorger een pakket uit zijn witte bestelwagen haalt, het onder de wielen legt en er twee keren overheen rijdt. Eens gedraaid, rijdt het voertuig nog een laatste keer over het pakket. De bestuurder rijdt daarna gewoon weg.

Een verontwaardigde buurman in een buitenwijk van Troy trof het fel beschadigde pakket op straat aan, bekeek de beelden en stootte zo op de pakketbezorger. Hij contacteerde zijn buur, die een afstandsbedienening voor de garagepoort bleek te hebben besteld.

De klant kon weinig aanvangen met het vernielde pakket. Hij bleek bij Amazon te hebben besteld. De witte bestelwagen op de videobeelden beschikt niet over een logo, wat doet vermoeden dat het om een chauffeur van een onderaannemer gaat. De beelden zijn overgemaakt aan de politie.  Of Amazon inmiddels de schade heeft vergoed, is niet duidelijk.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.