Bus rijdt op betonnen afscheiding

Rv
Ter hoogte van de Anderlechtsepoort in Brussel is een bus van de MIVB gisterenmiddag op een betonnen afscheiding gereden. Volgens de chauffeur werd hij afgeleid door een discussie tussen reizigers

Het bizarre ongeval gebeurde zaterdagmiddag omstreeks 15 uur ter hoogte van de Anderlechtsepoort in Brussel. Een pendelbus van de MIVB die ingezet werd om de trams op lijn 51 wegens wegenwerken te vervangen, reed zich plots vast op een betonnen afscheiding langs de kant van de weg. De bus kwam daardoor met de voorste wielen van de grond en kon geen kant meer op.

Een interventievoertuig van de Brusselse vervoersmaatschappij kwam ter plaatse en kon de bus van de betonnen afscheiding trekken. Die operatie nam wel vijftig minuten in beslag. Er vielen evenwel geen gewonden.

De buschauffeur liet na afloop weten dat hij afgeleid werd door een conflict tussen enkele reizigers en daardoor op de betonnen afscheiding reed.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tony Dekeukelaere

    tis toch maar morgen staking ??

  • JAN krommentak

    Bizar ? onze straten worden ware hindernis parkoers tegenwoordig overal werpt men blokkades op of zet men midden op de weg objecten het is een ergernis en heeft in vele gevallen niets meer met veiligheid te maken in tegendeel moest men objectieve cijfers opvragen kon men zien dat deze obstructies net aanleiding geven tot ongevallen