Buren choqueren naakt koppel met brutaal briefje: "We zijn dik achterste beu gezien"

Jay en Karin Stone.
Facebook Jay en Karin Stone.
Karin en Jay Stone uit Lemington nabij de Engelse stad Newcastle kregen een klacht binnen van hun buren waardoor het koppel gechoqueerd was. Blijkbaar werden ze naakt gespot in hun eigen huis en dreigden de buren ermee hen aan te geven voor openbare zedenschennis. De Stones denken er niet aan hun "normale" levenswijze aan te passen.

Het anonieme briefje was redelijk brutaal: "Willen jullie de gordijnen sluiten aub als jullie zich aan- of uitkleden? We zijn het beu een dikke kont, dikke tieten en een klein pietje te zien. Anders zullen we jullie beiden aangeven voor openbare zedenschennis."

rv

"We zijn geen nudisten of exhibitionisten", reageert de 33-jarige Karin op Yahoo7 Be. "We doen gewoon verder met ons dagelijkse leven en hopen dat onze 'gevoelige' buren ophouden ons te bespieden." Karin voelt zich begluurd en denkt er zelfs aan een boodschap op de ramen te kleven: "Stop met kijken!"

Liever wou ze dat de buren even waren komen aanbellen om hun privacyprobleem aan te kaarten. Daar zou ze vrede mee gehad hebben.

Jay postte het bericht op Facebook en dat ging meteen viraal, met maar liefst 15.000 reacties in 24 uur. Het Britse koppel kreeg veel steun op de sociaalnetwerksite. "Studeer zo'n vijftig keer per dag een naaktdansje in", klonk het onder meer.

Het koppel is gechoqueerd.
rv Het koppel is gechoqueerd.52 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ANN LIMBOS

  Gebruik gordijnen.

 • michel devos

  Jullie zijn dan gluurders

 • Vic Smeets

  Klacht indienen tegen gluurders....

 • Peter Buyck

  Helaas... dit kan openbare zedenschennis worden (bvb omwille van kinderen in de buurt).

 • Gilles Mauclet

  En binnekort mag je niet meer dozn wat je wilt in je eigen huis. Sommige mensen hebben te veel vrije tijd denk ik, anders neem je niet de tijd om je buren te begluren. Ga een job of hobby aan