Bryan gaf al 74.000 euro uit om op vrouwelijke wereldster te lijken: ziet u wie zijn idool is?

Kos
74.000 euro heeft Bryan Ray al uitgegeven om op zijn grote idool Britney Spears te lijken. Een neusoperatie, vetinjecties in de wangen, laserontharing, lipfillers, ... Noem iets en de excentriekeling uit Los Angeles heeft het wel uitgeprobeerd. Maar als u het ons vraagt, kan het resultaat toch nog nét dat tikkeltje beter.
Het vertrekpunt: vanaf z'n 17de is de transformatie begonnen.
Kos Het vertrekpunt: vanaf z'n 17de is de transformatie begonnen.

Ruim negentig ingrepen heeft Bryan intussen al achter de rug, maar daar zal het meer dan waarschijnlijk niet bij blijven. De kerel droomt er immers ook van om eeuwig jong te blijven, vandaar dat hij maandelijks ruim 450 euro spendeert aan allerhande verjongingscrèmes. En zelfs Botoxinjecties blijven niet achterwege, ook al is hij nog maar een prille dertiger. "Ik breng graag veranderingen aan mezelf aan, plastische chirurgie is helemaal mijn ding", klinkt het.

Brian beheerst alle danspasjes van Britney tot in het kleinste detail en treedt nu in discotheken op als haar enthousiaste dubbelganger. "Dankzij Britney ben ik mezelf beter beginnen begrijpen, in mijn ogen is ze perfectie. Toen ik zelf jong was, sprong ze er voor mij al uit. Ik was geobsedeerd, bekeek al haar interviews en legde geld op tafel om haar perfecte lach op mijn gezicht te projecteren. Met mijn looks wil ik nu iets in de modewereld doen. Ik ga haar ook blijven imiteren, we zien wel waar me dat zal brengen."

De echte Britney Spears, zo zou het er dus moeten uitzien.
Photo News De echte Britney Spears, zo zou het er dus moeten uitzien.
Bryan tijdens een van zijn lipfillers-sessies.
Kos Bryan tijdens een van zijn lipfillers-sessies.

"Mijn vrienden noemen me gewoon Britney en halen van tijd tot tijd haar beroemde quote boven (It's Britney, bitch; nvdr). Heerlijk toch? Ze zal altijd een enorme inspiratiebron voor mij blijven. Ik vind het fantastisch hoe ze uitgroeide tot de grootste ster ter wereld en na die moeilijke periode er nu weer helemaal staat."

Bryan heeft zijn grote idool inmiddels drie keer in levende lijve ontmoet. "Het waren stuk voor stuk onvergetelijke ervaringen. In Hawaï stond ze plots achter mij op een rommelmarkt, met haar zacht stemmetje en zuiders accent. Ik ging kapot van de zenuwen. Ze zag er heel naturel uit, mijn blik werd meteen naar haar tanden toegezogen. Die zagen er even knap uit als op foto's en in haar clips."

Photo News
Bryan tijdens zijn allereerste ontmoeting met de echte Britney Spears.
Kos Bryan tijdens zijn allereerste ontmoeting met de echte Britney Spears.

"De tweede keer stonden we allebei aan te schuiven in een apotheek. Ze zei goeiendag, maar meer ook niet. Dat was in haar donkere periode. En tenslotte zag ik haar ook in het VIP-gedeelte van discotheek Tiger Heat, ze was daar met haar vriendje van toen."

Bryan gaat er prat op geen enkele rimpel te hebben. Sterker nog: naar eigen zeggen ziet hij er niet ouder dan zeventien jaar uit. "Ik wil geen haar op mijn lichaam, want dat maakt me ouder. Botox is mijn beste vriend en ik blijf ook zo veel mogelijk uit de zon. Zo blijf ik er jeugdig uitzien."

Photo News
Met deze pruik begint het er wel op te lijken.
Kos Met deze pruik begint het er wel op te lijken.

De man hoopt nu definitief door te breken via zijn deelname aan het programma 'Plastics of Hollywood'. Een freakshow voor de Kennen en Barbies van deze wereld? Totaal niet, belooft producer Marcela Iglesias. De klemtoon zal meer op hun talent liggen dan op hun uiterlijk. "Ik vind het geweldig dat hij zich zo verdiept heeft in Britney Spears, zelfs zijn tanden zijn op haar geïnspireerd. Maar wat als we hem vragen of hij Cher kan nabootsen, zou hem dat ook nog lukken? We willen deze levende stripfiguren helpen om hun droom in Hollywood waar te maken. Vanwege hun aparte uiterlijk lijkt niemand nog in hen te geloven, wij willen bewijzen dat net iedereen beroemd kan worden."

Photo News
Op dit moment had Bryan zijn neuscorrectie nog maar twee weken achter de rug.
Kos Op dit moment had Bryan zijn neuscorrectie nog maar twee weken achter de rug.
Kos