Bruidegom maakt ongepaste opmerking: huwelijk al na drie minuten voorbij

Getty Images
Drie minuten... Langer heeft een huwelijk in Koeweit niet standgehouden, weet Q8 News.

Meteen nadat het koppel elkaar het jawoord gegeven had, liep het mis: de bruid gleed onderuit toen ze naar de uitgang aan het stappen was. Toen haar kersverse echtgenoot haar om die reden lomp noemde, vond de vrouw het welletjes.

Ze vroeg hier en nu de scheiding aan, een gunst die de rechter haar ook verleende. Het stel heeft dus nooit als een getrouwd koppel de rechtszaal verlaten.

Op sociale media klinkt niets dan bewondering voor de dame in kwestie. “Als er van in het begin geen respect is, kun je er maar beter meteen een punt achter zetten”, luidt de conclusie.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Thibault Derese

  De liefde zal heel groot geweest zijn bij die vrouw...........

 • Geert Vaelen

  Als je voor zo 1 opmerking de scheiding aanvraagt, dan zit het allemaal wel dieper en was dit de druppel die de emmer deed overlopen. Als het al zo diep zit, trouw dan niet he.

 • Claire Dalwein

  GROOT gelijk!!!

 • Robin Cohen

  Laten we eerlijk zijn. Iedereen durft iemand lomp noemen als ze ergens vallen of uitglijden.

 • johanneke li

  dat de man zo'n uitspraak doet is natuurlijk onbegrijpelijk op zo'n dag, maar dat de vrouw daarbij zo vlug van het huwelijk afziet maakt voor mij duidelijk dat de liefde tussen beide duidelijk op een heel laag pitje stond of zelfs onbestaande was en dan is het verwonderlijk dat ze deze huwelijksceremonie uberhaupt hebben opgestart...