Volledig scherm
© Thinkstock

Bruid stuurt koppel met kinderen naar huis op trouwfeest: “Ben ik nu een slecht mens?”

Op de sociale nieuwssite Reddit gaat een Engelstalige bruid te rade bij haar lezers over een voorval op haar trouwdag. Hoewel het koppel expliciet op de uitnodigingen had geschreven dat ze geen kinderen wilde tijdens de receptie en het feest, hadden twee genodigden die instructie toch in de wind geslagen. De bruid liet dat niet toe en stuurde hen naar huis. “Ben ik nu een slecht mens?”, vraagt ze aan de Reddit-gebruikers.

68 reacties

 • Toran Korshnah

  10 maanden geleden
  Ik zie het probleem niet echt. Als er plaatst is kunnen de kinderen buiten spelen, of anders kunnen ze toch de dansvloer op? Welke reden kan iemand hebben om er een 18+-feest van te maken? En als een kind zich misdraagt (baby die gans het feest ligt te schreeuwen) dan kan men de ouders toch aanspreken?
 • Christel Pattyn

  10 maanden geleden
  Ik vind dat je de vraag van de trouwens moet respecteren. Heel onrespectvol om toch je kids mee te nemen. Als je geen zin hebt in huilende kids heb je dat recht
 • danny gijsen

  10 maanden geleden
  Stel je voor dat je een huwelijksfeest organiseert waarop mensen boven de 65 niet welkom zijn. Daar heb je, net als kinderen, ook wel eens last mee op zo'n feest. Zijn ook niet geschikt om zeer laat op te blijven, smossen ook al eens bij het eten, moet er ook al eens een pampertje vervangen worden, ... Het kot zou te klein zijn, een schandaal, ... Kinderen zijn geen tweederangsburgers... Wat niet wil zeggen dat je ze niet in de hand moet houden en alles maar moet toelaten...
 • Chris Devlaeminck

  2 jaar geleden
  @petra vercauteren. Ik ben getrouwd, heb kinderen en kleinkinderen. Ik weet niet hoe oud de geweerde kinderen waren. Maar kinderen vanaf 5 jaar kunnen wel een receptie aan. Niet een volledig avondfeest, daar moet ik jou gelijk in geven.
 • Dean Janssen

  2 jaar geleden
  Principes ja, maar het feest was al gaande. Wat heeft het nut om nog commotie te beginnen en voor drama te zorgen, ook al heb je 200% gelijk! Dit zorgt alleen maar voor onnodige discuties en familieruzies die je nadien met moeite recht krijgt. Telt dan nog jouw laatste woord? Een volwassenen gaan opvoeden...begin daar maar eens aan.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi