Bruid in spe doet het met dwergstripper op fuif (en baart kind met dwerggroei)

thinkstock
Een Spaanse vrouw kon niet anders dan bekennen dat ze op haar vrijgezellenfuif serieus over de schreef was gegaan. Met wellicht dieprode wangen moest ze aan haar kersverse echtgenoot toegeven dat ze met de 'special act' van het feestje - een dwergstripper - de koffer was ingedoken. Haar uitspatting kwam pas aan het licht toen haar baby werd geboren. Het kindje bleek aan dwerggroei te lijden...

"Niemand van haar familie of haar beste vriendinnen wist dat mijn dochter naar bed was gegaan met de stripper", vertelt de moeder van de vrouw uit Valencia. "Ik kan mij best inbeelden dat je dit voor jezelf wilt houden. We waren allemaal blij dat mijn dochter al snel na haar huwelijk in verwachting was. Het is echter gebleken dat het al voor haar trouw 'prijs' was".

Link
Kort na de geboorte bleek evenwel dat de baby aan dwerggroei leed. Vermits in de familie van de echtgenoot niemand deze aandoening heeft, was de link met de stripper van het vrijgezellenfeestje snel gelegd. Met haar baby in de armen bekende de bruid haar misstap tegenover haar bruidegom.