Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Imageselect/Westend61

Broertjes (4 en 6 jaar) lopen weg en zetten buurt op stelten: 15.000 euro schade

Maandag 12 augustus 2019 zal een dag zijn die twee Duitse ouders hun leven lang zullen herinneren. Hun twee zoons (van slechts 4 en 6 jaar oud) liepen gisteren weg van huis in Kulmbach en richten een spoor van vernieling aan. De Duitse politie verhaalt de schade van de buren op de ouders van de raddraaiers. De kosten? 15.000 euro. 

29 reacties

 • Andy Walgraef

  2 jaar geleden
  ik denk dat sommigen zelf nooit jong geweest zijn. Ik heb destijds ook eens met vuur gespeeld, ook wat schade. Kan gebeuren, niet leuk maar je leert er uit. Trouwens als die ouders een familiale verzekering hebben dan zal die maatschappij alles netjes betalen min een kleine vrijstelling.
 • Sven Neuts

  2 jaar geleden
  Wel grappig die vooroordelen in de reacties allemaal! Soms lopen dingen uit de hand noch de schuld van de ouders noch van de kinderen. Het is te hopen dat ze eruit geleerd hebben!
 • Inneke De Maere

  2 jaar geleden
  Ik vind het zeer jammer te lezen dat mensen hier snel een oordeel vellen over de opvoeding. Het KAN een oorzaak zijn, maar ook helemaal niet noodzakelijk. Mijn zoon heeft ook al met vuur gespeeld en bijna brand gesticht daarom ligt dat niet aan mijn opvoeding. Hij speelt ook op straat met zijn vrienden en dat vind ik helemaal normaal. Ouders sluiten hun kinderen soms op omdat ze bang zijn van de huidige maatschappij, maar gevaar is iets van alle tijden en er kan altijd iets gebeuren.
 • Sandra Beysen

  2 jaar geleden
  Dit heeft niet alleen met opvoeding te maken, maar deels ook hoe de maatschappij de kinderen maakt! Ik heb zelf ook een probleem kind en hebben al vanalles geprobeerd om tot hem door te dringen maar soms is de vat helemaal weg en krijg je zo van die situaties en dan sta je als ouder machteloos.
 • Pieter arons

  2 jaar geleden
  Slechte opvoeding. Als je je kind alles toegeeft dan krijg je dit. Een verwent nest die denkt dat hij alles mag want hij komt er tohc mee weg. Ouders zullen de kinderen nu streng moeten straffen.