Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © n

Britse vrouw krijgt 30.000 euro na uitglijden over “mogelijke” duivenuitwerpselen

De drukke spitsen in treinstations kunnen al eens een ongelukje veroorzaken. Gehaaste mensen die tegen elkaar botsen, reizigers op weg naar de trein die van een trap struikelen of passagiers die simpelweg uitglijden. Dat laatste overkwam een Britse vrouw, zij viel in Paddington over duivenuitwerpselen.  Opvallend? Ze kreeg daarvoor een schadevergoeding van maar liefst 30.000.

2 reacties

 • daniel d'hulst

  3 jaar geleden
  Ik ben uitgeschoven door de duiven onder den Boomsteenweg. Hoeveel krijg ik ?
 • ANN LIMBOS

  3 jaar geleden
  Ik ben uitgeschoven in een plas water. Wie kan ik aanklagen ?
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.