Britse vliegt weer naar huis na viraal filmpje waarop ze seks had met collega op kantoor

Kent u haar nog? De Britse van 26 die het op kantoor in Christchurch aanlegde met een vijftigjarige baas, mét de lichten aan en zónder de ramen af te dekken? Het vrijende koppeltje liet zo ook een heel café meegenieten van hun esbattementen. Daarna volgde natuurlijk het internet, met alle gevolgen van dien. De dame wil alle heisa nu definitief achter zich laten en ze ruilt Nieuw-Zeeland weer in voor haar thuisland. Woensdag vloog ze terug.

Er was heel wat te doen rond het filmpje dat op 30 januari geschoten werd in Christchurch. Was het wel echt of was het een hoax? Want wie laat er nu 's avonds de lichten branden op kantoor tijdens een stevige stoeipartij met een getrouwde manager en dat terwijl een hele straat - inclusief bar/restaurant - zo maar kan binnenloeren? De twee betrokkenen werkten toen voor het verzekeringskantoor Marsh Ltd. Dat is inmiddels niet meer het geval.

De Britse zou een relatie gehad hebben en zelfs verloofd geweest zijn met ene Josh, met wie ze weliswaar Ross en Rachel-gewijs 'on a break' was op het moment van de stomende feiten ten kantore Marsh. De 50-jarige manager was toen getrouwd, een huwelijk met ook twee kinderen. Of hij vandaag nog integraal deel uitmaakt van het gezin, is niet geweten.

De vrouw is alle heisa grondig beu. Ze startte haar Facebookpagina, die ze liet verwijderen, weer op en zoekt haar toevlucht in haar land van herkomst: Engeland. Op Facebook zegt ze dat ze van Solihull in de West Midlands is. "Ze is een fantastisch persoon maar ze was ook dom om zo'n stomme flater te begaan die enorme gevolgen had voor heel wat mensen", zegt een bron dicht bij haar aan de New Zealand Herald. "Ze is er niet trots op. Ze wil nu alle banden met iedereen verbreken."

De 50-jarige manager en zijn vrouw, die alles pas vernam via de beelden op Facebook, weigeren alle commentaar.

kos
kos