Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Britse man moet zes weken naar Singaporese cel omdat hij geen mondmasker draagt

Een Britse man (40) is deze week in Singapore veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes weken, omdat hij geen mondmasker op de trein droeg. Ook weigerde hij er een te dragen tijdens een rechtszaak.

  1. Bruine beer 480 Otis wint ‘Fat Bear Week' en wordt bekroond tot dikste beer

    Bruine beer 480 Otis wint ‘Fat Bear Week' en wordt bekroond tot dikste beer

    De bruine beer 480 Otis is verkozen als winnaar van de ‘Fat Bear Week’, een jaarlijkse online wedstrijd waarbij de dikste beer van het nationale park Katmai in Alaska wordt bekroond. De beer zal nu de titel van Bear 747, de winnaar van vorig jaar, overnemen. Met een leeftijd van 25 jaar is Otis een van de oudste beren in het park, dat ongeveer 4,1 miljoen hectaren groot is en in totaal ongeveer 2.200 beren telt.
  2. Overstroomd restaurant in Thailand wordt hotspot: “Klanten vinden het leuk om te eten in het water”

    Over­stroomd restaurant in Thailand wordt hotspot: “Klanten vinden het leuk om te eten in het water”

    In Thailand is een overstroomd restaurant getransformeerd tot een ware hotspot. Door een recente tropische storm en hevige moessonregens trad een rivier dichtbij het restaurant uit zijn oevers. De veranderende getijden zorgen er bovendien voor dat de eetplaats nu dagelijks onder water staat. Dat heeft verrassend genoeg net meer klanten gelokt. Zo vinden de gasten het een bijzondere ervaring om in het water te eten.