Britse mama (39), berucht van 'vrijpartij' in volle vlucht: "Ik voel me zo vernederd"

Twitter
Het bizarre publiekelijk potje van bil gaan op een Ryanair-vlucht van Manchester naar Ibiza ging heel de wereld rond. Niet veel later bleek dat hoofdrolspeler Shaun Edmondson (31) papa wordt en dat zijn zwangere verloofde braaf thuiszat toen hij zich overgaf aan de onbekende blondine op het vliegtuig. Zij is nu ook geïdentificeerd. "Ik voel me zo vernederd", vertelt Tracey Bolton (39), die er aan toevoegt "dat het enkel een lapdance was". Shaun Edmondson lijkt intussen van de aardbol verdwenen.

Volgens Tracey Bolton (39), mama van drie en café-uitbaatster uit Colne in Lancashire, was van echte seks geen sprake. Maar de schaamte is groot, zo liet ze weten aan vrienden. "Ik voel me zo vernederd dat een beetje dronken plezier nu viraal gaat", klinkt het. "Ik doe niets anders dan huilen."  

Tracey had in de luchthaven van Manchester enkele alcoholische dranken genuttigd alvorens het vliegtuig - en Shaun Edmondson uit Windermere - te bestijgen. "Maar er is echt niets gebeurd."  

"Ze had haar kleren nog aan en gaf hem een lapdance. Het was allemaal gewoon om te lachen. Er was geen 'sexy time'", vertelt vriendin Kirsty Lawton aan The Sun. "Ze kenden elkaar niet eens! Alsof je dat echt zou doen met iemand, laat staan met een wildvreemde."  

Van mijnheer Edmondson ontbreekt momenteel elk spoor. "Hij zou al moeten thuis zijn, maar is klaarblijkelijk ergens ondergedoken sinds het allemaal is losgebarsten", laat een familielid weten aan The Daily Mail. "Niemand kan hem bereiken, ook zijn vriendin niet."
62 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Cin Vers

  Ze heeft er nog es haar 'buik van vol' :)

 • Michel Bossier

  Wie zen ku euh gat verbrand moet maar op de blaren zitten ..haha een lapdance pfff ze is ook nog van een goe jaar zeker

 • Marie Van Hauwaert

  @Kawa Kawa: Op welke bronnen baseert u zich? Ik vind het nogal moeilijk om te geloven dat een passagiersvliegtuig, dat volstaat met stoelen, gebruikt wordt voor het vervoer van beesten. Heeft u hier betrouwbare bronnen voor?

 • Vanpimperzele .

  Lache.

 • The priest 004

  VENUS DELTA: er zat niets speciaals in de medicatie in de jaren 70'... wat dacht je van de flower power restanten van onze brave ouders ?