"Leg mij eens uit waarom de sleutel aan mij plakt?" Joanna komt in parlement demonstreren hoe magnetisch ze is na vaccinatie

 1. Brandweer waarschuwt met deze beelden: laat kaarsen nooit onbeheerd achter
  Play

  Brandweer waarschuwt met deze beelden: laat kaarsen nooit onbeheerd achter

  De brandweer van de Engelse West Midlands Fire Service heeft beelden van een brand in een appartement gedeeld. Het gaat om het appartement van Wazcar Abreu (32) uit Birmingham. In mei vorig jaar stak hij enkele theelichtjes aan ter nagedachtenis van een overleden familielid. Maar toen hij daarna even naar de winkel ging, stond zijn appartement in lichterlaaie. “Er was veel rook en vuur. Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik wil iedereen waarschuwen om altijd voorzichtig te zijn”, vertelt de eigenaar. De brandweer heeft de beelden vrijgegeven om de mensen te waarschuwen: “Laat brandende kaarsen alsjeblieft nooit onbeheerd achter, ook al is het maar voor een paar seconden of minuten.”
 1. Paus Franciscus krijgt Spider-Man op bezoek in Vaticaan

  Paus Franciscus krijgt Spi­der-Man op bezoek in Vaticaan

  De paus heeft op de woensdagaudiëntie in het Vaticaan ook een Spider-Man ontvangen. Hij had plaatsgenomen in de sectie hoogwaardigheidsbekleders en zat onder meer naast een in het zwart geklede geestelijke, die totaal niet verbaasd leek over de strakke rood-zwart-blauwe uitdossing van zijn gemaskerde buurman. Sommige waarnemers waren erg verbaasd over de komst van de stripfiguur naar de statige binnenplaats van San Damaso, in het pauselijk paleis.