Boze moeder (87) geeft hoer pak rammel

Een man moest van zijn moeder naar de hoeren gaan want dat zou hem wat opvrolijken dacht de vrouw. Helaas was zoonlief tijdens een nachtje stoeien niet klaargekomen en dat was niet naar de zin van zijn mama, die de prostituee een pak rammel gaf.

Geen orgasme
De 54-jarige Eberhard uit Keulen liep er wat mistroostig bij de laatste tijd en dat was zijn moeder van 87 niet ontgaan. Een nachtje plezier bij de hoeren zou hem wel over zijn dipje heen helpen. Ze stopte zoonlief honderd euro toe en de man ging op stap, schrijft de Duitse krant Express. Eberhard koos een Thaise en die eiste na de nacht haar geld maar Eberhard wilde niet betalen omdat hij niet klaargekomen was. De twee kregen ruzie en de Duitser belde zijn moeder.

Pak rammel
Luise kwam naar het bordeel en wilde met de vrouw onderhandelen over de prijs omdat haar zoon geen orgasme gekregen had maar de hoer ging niet in op haar voorstel. Dat was niet naar de zin van Luise en ze gaf de lichtekooi een pak slaag met haar kruk. De vrouw werd aangeklaagd maar vrijgesproken omwille van haar hoge leeftijd. (vsv)