Bouw in enkele uren je eigen jacuzzi met kratten bier

Nood aan verfrissing op deze bloedhete dag, maar geen geld voor een jacuzzi? Bouw hem gewoon zelf. De twee Nederlanders John de Jong en Christiaan Heinen tonen in een filmpje hoe ze in enkele uren tijd kratten bier omtoveren tot een luxueuze jacuzzi. Zelfs mensen met twee linkerhanden bouwen hem met gemak na.

De jacuzzi bestaat uit 75 bierkratten, een omgebouwd olievat met een pijp en ventilator, een zeil, bakstenen en enkele bevestigingsbandjes. Het duo klopte aan bij de lokale supermarkt om de bakken bier - weliswaar zonder inhoud - mee te krijgen.

"Omdat de jacuzzi toch heel wat waterdruk te verwerken krijgt, maakten we de bakken goed vast met colsonbandjes. Het was wel even spannend of de kratten het zouden houden", zegt John.

De kratten hielden het gewicht gelukkig en het kwik reikte al snel boven de veertig graden. "Met dit weer was dat eigenlijk te heet. Dus we laten hem vandaag gewoon opwarmen door de zon". De jongens raden iedereen aan om de jacuzzi eens uit te proberen. "Wie wil dat nu niet, zo'n zelfgebouwde jacuzzi in de achtertuin?'', grappen ze.

De bouw van de jacuzzi
John de Jong De bouw van de jacuzzi
De jacuzzi van bovenaf
John de Jong De jacuzzi van bovenafReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels