Bordeel geeft gratis toegang aan klanten die zich daar laten vaccineren

Een Oostenrijks bordeel pakt uit met een stunt om meer klanten te lokken. Wie zich bij Funpalast in Wenen laat vaccineren, krijgt een waardebon van 40 euro voor gratis toegang tot de club.

 1. Zuid-Korea introduceert robots in kleuterklassen om kinderen klaar te stomen voor hoogtechnologische toekomst
  Zuid-Korea
  2

  Zuid-Ko­rea introdu­ceert robots in kleuter­klas­sen om kinderen klaar te stomen voor hoogtechno­lo­gi­sche toekomst

  De regering in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea, heeft een nieuw initiatief gelanceerd waarbij robots in kleuterklassen worden gebruikt als leermiddel. Op die manier hoopt de regering kinderen voor te bereiden op de hoogtechnologische toekomst en wil ze hen bekend maken met artificiële intelligentie (AI). De ‘Alpha Mini’-robot is amper 25 centimeter groot en kan dansen, zingen, verhaaltjes vertellen en zelfs kungfu-bewegingen aanleren.
 2. Hawaii geeft gevangenen 50 dollar om zich te laten vaccineren

  Hawaii geeft gevangenen 50 dollar om zich te laten vaccineren

  Het Hawaiiaanse ministerie voor Veiligheid meldt dat bepaalde gevangenen op het eiland 50 dollar (ongeveer 43 euro) zullen krijgen om zich tegen het coronavirus te laten vaccineren. Volgens het ministerie wordt er alles aan gedaan “om de gevangenen zoveel mogelijk over het vaccin te leren en hen aan te moedigen om zich te laten inenten”. De campagne zou “een aanzienlijke toename in het aantal vaccinaties” onder gevangenen tot stand moeten brengen. Toch is niet iedereen het eens met het initiatief.