Rv
Volledig scherm
© Rv

Bloggergate gaat verder: Elle wil vier dagen gratis logeren, hoteleigenaar vraagt 5 miljoen voor alle reclame die ze kreeg

VloggenHet einde van de zogenaamde 'bloggergate' is nog niet in zicht. De  hoteleigenaar heeft nu een factuur van ruim vier miljoen euro opgesteld voor de 22-jarige vlogster die gratis in zijn hotel in Dublin wilde overnachten. De publiciteit die Paul Stenson haar bezorgd heeft, moet immers vergoed worden. Met de BTW erbij komt het totaalbedrag zelfs op 5.289.000 euro. Alles met het nodige korreltje zout te nemen uiteraard: hoe langer hij het vermakelijke steekspel in gang houdt, hoe meer hij er zelf van profiteert.

92 reacties

 • peter colson

  5 jaar geleden
  Sommige bloggers hebben veel volgers en denken dan dat ze heel veel macht hebben. Hun slogan is "wij kunnen iemand maken of iemand kraken" En dan stellen ze in ware chantagestijl vaak de meest absurd eisen. En zo hopen ze op een all-for-free levensstijl. Ze deinzen er echt niet voor terug om dan toch nog iemand te kraken niet voor de derde keer alles gratis geeft.
 • Patrick Martens

  5 jaar geleden
  Mijn ouders hebben mij geleerd dat als je iets wilt je ervoor moet werken.
 • Wim Van Ackerbroeck

  5 jaar geleden
  als ze dat een job noemt ... zou ze daar tax op betalen?
 • Jamila Falkou

  5 jaar geleden
  Het verhaal van verwend nestje en geld Wolf. Foute boel allemaal
 • Dean Laerte

  5 jaar geleden
  Zielig mens, als je iets wil dan moet je het betalen.