Bibliotheek op zoek naar mysterieuze 'boekenkakker'

Google Street View
In de bibliotheek van Halle staan ze voor een raadsel. Al drie woensdagen op rij heeft een onbekende er zijn gevoeg gedaan op boeken en een cd. Dat meldt Het Nieuwsblad. De dader was wel zo vriendelijk alles achter te laten in het toilet.

Toen een poetsvrouw op 24 mei op het toilet een boek vond waarop iemand zijn gevoeg had gedaan, ging iedereen er nog vanuit dat het misschien om een ongelukje ging en dat de dader uit schaamte was weggelopen. Maar de week nadien was het weer van dat. En vorige week woensdag werd een met uitwerpselen besmeurde cd gevonden in het toilet.

Het personeel heeft geen flauw idee wie de dader zou kunnen zijn. Aan de bibliotheek is ook geen camerabewaking. Cultuurschepen Marc Snoeck heeft klacht ingediend bij de politie. "Hopelijk kunnen zij de vandaal oppakken", zegt hij in Het Nieuwsblad. In afwachting gaat het toilet in de bibliotheek op slot. Wie naar het toilet moet, zal de sleutel moeten vragen.
9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Geert Matthys

  Prins Laurent slaat weer toe!

 • thomas wauters

  Bestaat Da nog? Een bibliotheek?

 • Alex Wellens

  Je hebt natuurlijk ook echte schijtboeken!

 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  Zal al een ouder iemand zijn want die is nog gewoon om een boekje mee te nemen op toilet, (voor het geval het papier op was!!!) nu nemen we onze telefoon mee.. ;-)) (is niet zo gemakkelijk bij papier tekort LOL)

 • Ragnar Lolbroek

  Mocht dit een dwangneurose zijn dan kan hij maar beter een e reader met ruitenwissers kopen.