De rillende coquille wordt gesneden
Volledig scherm
De rillende coquille wordt gesneden © Restaurant Meliefste (via Instagram)

Bibberende coquille van Nederlands restaurant is Instagramhit

Een video van het Zeeuwse toprestaurant 'Meliefste' wordt massaal bekeken op Instagram. In het filmpje is te zien hoe in de keuken een levende sint-jacobsvrucht wordt gesneden, die nog een tijdje ligt na de bibberen. Het fragment is al bijna 200.000 keer bekeken.

12 reacties

  • Wiske Suske

    3 jaar geleden
    @ik eet graag oesters. Ik steek die onverdoofd in mijn mond.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Planten hebben ook gevoelens en bezitten een vorm van intelligentie, beste veganisten.
  • Carine Loncke

    3 jaar geleden
    Walgelijk. En de vergelijkingen die sommigen maken ... het toont aan welke onmensen er rondlopen. Kippen onthoofd je niet, je gebruikt het schietmasker, een kreeft gooi je niet onverdoofd in kokend water - je maakt beide dieren bewusteloos. Of beter nog eet géén dieren. Wij zijn de eerste om tegen onverdoofd slachten te zijn maar zijn des te slechter.
  • censor

    3 jaar geleden
    als het al een coquille is ....veelal nagemaakt en in moten gesneden, vooral die verwerkt in schelpen....wat je met bloem allemaal kan doen....
  • Elke Celis

    3 jaar geleden
    Kippen kunnen ook nog lopen eens ze onthoofd zijn.... Die eten we zonder probleem! Grow up. 't Is geen huisdier, het mekkert niet, werd met kennis van zaken klaargemaakt. Ik ken walgelijker praktijken.
  1. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
    Play

    Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"

  2. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
    Play
    Covid-19

    Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers