Bewakingscamera betrapt man tijdens diefstal peperdure sexpop

De dief loopt met zijn buit terug naar zijn busje. Dit was het enige wat hij meenam uit de winkel.
RV De dief loopt met zijn buit terug naar zijn busje. Dit was het enige wat hij meenam uit de winkel.
In de buurt van de Australische stad Melbourne is een opmerkelijke diefstal vastgelegd op camera. Een man ging er aan de haal met ‘Dorothy’, een sexpop ter waarde van bijna 5.000 dollar. De politie verspreidt de beelden in de hoop dat iemand de dader herkent. 

De diefstal gebeurde zondagochtend net na 6 uur in Moorabbin, een voorstad van Melbourne in Australië. Op de camerabeelden is te zien hoe een witte Ford Transit het terrein komt opgereden en zich parkeert voor de winkel. Een stevig gebouwde, gemaskerde man probeert eerst met een grote tang de deur te forceren. Als dat niet lukt, haalt hij een brandblusapparaat uit zijn busje. Daarmee beukt hij op de deur tot ze open is. Even later komt hij de winkel buiten met de sexpop ‘Dorothy’. Die is levensgroot - 1,68 meter - en te koop voor 4.495 dollar (omgerekend zo’n 3.200 euro. 

Het is nu afwachten of iemand de dader herkent. Het gaat om een stevig gebouwde man met donkere kleren en een bivakmuts op. 

Op de Facebookpagina van de plaatselijke politie levert de diefstal alvast enkele grappige reacties op. "Als de dader naar de gevangenis moet, zal ze hem in elk geval opwachten", klinkt het. Tenzij natuurlijk in het geval dat de winkel de gestolen waar nog terug zou willen, maar dat lijkt onwaarschijnlijk.

RV
RV
RV10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • karien denil

  hilarisch !! laat dieje mens toch doen…beter een plastiek geval dan echte vrouwen aanranden !!

 • Sobek Wessels

  Kijk naar Japan daar zijn zulke poppen dood normaal en moeten vele mannen zelfs geen echte meer hebben ! Zulke poppen zullen enkel echter en beter worden , er zijn nu al Bordelen waar ze enkel zulke poppen hebben in plaats van levende vrouwen , en die zaken zijn al allemaal vol geboekt !!?

 • Jos Temmerman

  Zo eentje wil ik ook .

 • Willy Van Craen

  Pop ziet er beter uit dan de meeste vrouwen die ik ken.Maar je kunt ze enkel maar ten toon stellen tegen met de andere kun je nog iets beleven.

 • Jeanne Delvoy

  Formidabel een gat in de markt.Een pop stelen en dan verhuren per uur.Een echte ondernemer.