Besluiteloze vrouw zoekt “knopendoorhakker” die voor 2.200 euro een maand lang beslissingen voor haar neemt

Beeld ter illustratie.
Shutterstock Beeld ter illustratie.
Een Britse vrouw uit de stad Bristol stelt ruim 2.200 euro beschikbaar aan iemand die een maand lang lastige beslissingen voor haar neemt. De anonieme vrouw plaatste recent een advertentie met haar opvallende oproep op de vraag- en aanbodsite Bark.com. Ze hoopt van harte dat iemand zich meldt voor het doorhakken van simpele en lastige knopen. 

In haar geschreven oproep stelt de vrouw dat ze zich kan voorstellen dat lezers haar advertentie misschien idioot vinden. Desondanks legt ze uitgebreid uit waarom ze een “beslisser, helderziende of spirituele gids” zoekt. “Ik heb een gigantisch rotjaar achter de rug en zoek iemand die de controle over mijn leven zou willen overnemen”, aldus de vrouw die geen flauw idee heeft of er ‘knopendoorhakkers’ bestaan.

Volgens de Britse ging het vorig jaar regelmatig mis in haar bestaan. Ze verloor geld dat ze van een vriend had geleend, kwam zonder geld te zitten tijdens een backpackvakantie in Nieuw-Zeeland, werd misbruikt door een ex en overvallen toen ze voor één keer een kortere weg naar huis had gelopen. “Kennelijk ben ik volstrekt ongeschikt om de juiste keuzes te maken”, schrijft ze. “Zelfs mijn moeder vindt dat. Elke week gaat het wel mis met mij omdat ik het verkeerde pad bewandel.”

Eisen

De persoon met wie de vrouw uiteindelijk in zee gaat, mag overigens niet alles voor haar beslissen. Wat ze draagt en eet, bepaalt ze in principe zelf. “Als ik iemand inhuur, dan gaat het vooral om keuzes over met wie ik zou moeten daten en wat ik het beste met mijn spaargeld kan doen.” Ze stelt ook nog een paar eisen. “De beslisser moet 24 uur per dag bereikbaar zijn en altijd direct op mijn sms’jes reageren.” 

Of zich al mensen hebben gemeld, is onbekend. De vraag- en aanbodsite speelt uit privacyoogpunt geen privégegevens of resultaten van advertenties door aan derden.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Spandel

    Grappig dat die dame niet snapt, dat ze als ze iemand zoekt die haar moet zeggen wat ze best met haar spaarcentjes doet... er snel een hele resem oplichters met een mooi kostuum zullen klaarstaan om haar hiermee te 'helpen'.

  • marijke deruyck

    Als ze nu eens haar budget gebruikte om naar een psycholoog te gaan, dan gaat ze wellicht langer dan een maand geholpen zijn.