AFP
Volledig scherm
© AFP

Benzinepomp is leeg: klant tankt voor 12 euro lucht

Nederlandse automobilisten zuchten onder de extreme literprijs voor benzine, maar Rosalie Polder (27) uit Rotterdam weet zeker dat zij maandag echt de absolute recordprijs moest neertellen. Voor 12 euro kreeg ze bij zelfbedieningspomp BP aan de Molenvliet in Rotterdam precies ...níets, zegt zij.

 1. Amsterdammer krijgt parkeerrekening van 385.431 euro!

  Amsterdam­mer krijgt parkeerre­ke­ning van 385.431 euro!

  Dat Amsterdam zo'n beetje de duurste parkeerstad van Europa is, weet Marc Visch ook, maar zó duur? De Heemskerker werd gisteren verrast met een rekening van 385.431 euro voor een paar uurtjes parkeren in Amsterdam-Zuid. "Volgens mij heb ik die hele parkeergarage gekocht," zegt Visch, lachend tegen het AD. En oh ja, er kwam ook nog 73.257 euro aan btw bij. Voor de afhandeling van de openstaande rekening werd gezorgd: het bedrag zou automatisch van zijn rekening worden afgeschreven.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?