Bejaarde vrouw (88) anderhalve dag na ‘verdwijning’ teruggevonden... in andere kamer van rusthuis

Hoe het komt dat niemand de vrouw eerder had opgemerkt, is onduidelijk.
iStock Hoe het komt dat niemand de vrouw eerder had opgemerkt, is onduidelijk.
Een vrouw van 88 jaar is anderhalve dag na haar vermeende verdwijning gezond en wel teruggevonden... in een andere kamer van het woonzorgcentrum in Waterloo waar ze verblijft.

De tachtiger werd maandagavond rond 19.30 uur als vermist opgegeven, meldt Belga. De politie organiseerde patrouilles om de dame terug te vinden, maar die leverden niets op. Deze ochtend werd de vrouw veilig en wel aangetroffen in een andere kamer van het rusthuis, vernam Belga van de lokale politie. Hoe het komt dat de dame niet eerder was opgemerkt door bijvoorbeeld het personeel, blijft onduidelijk.

Lees ook: Vermiste Ichtegemnaar (61) gezond en wel teruggevonden: hij maakte een wandeling naar Oostende, maar dat wist niemand
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.