Gandalf en Frodo in 'The Lord of the Rings'.
Volledig scherm
Gandalf en Frodo in 'The Lord of the Rings'. © rv

Beheerders Tolkien-nalatenschap winnen strijd tegen cryptomunt ‘JRR Token’

De beheerders van de nalatenschap van auteur J.R.R. Tolkien hebben in een opvallend geschil over naamrechten met de cryptomunt JRR Token aan het langste eind getrokken. 

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. “Twee munten durf ik aanbevelen, de andere nog niet”: crypto-experts geven beleggingsadvies voor Bitcoin en ander virtueel geld
  PREMIUM

  “Twee munten durf ik aanbevelen, de andere nog niet”: cryp­to-ex­perts geven beleggings­ad­vies voor Bitcoin en ander virtueel geld

  De markt van crypto staat niet stil. Bitcoin en Ethereum zien we niet meteen verdwijnen, maar ook kleinere cryptomunten zoals de Dogecoin halen geregeld de voorpagina’s van de kranten. Focus je maar beter niet op al die hypes, of zijn ze toch een langer leven beschoren dankzij de nieuwe digitale evoluties waar ze op mee surfen? Gwen Busseniers van de Cryptoschool, Levi Haegebaert van Start2Bitcoin en crypto-researcher Patrick McCorry geven advies.