Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Behandelen we pedofielen in de toekomst met kinderseksrobots?

Op het internationaal congres over seks, liefde en robots, dat vorige week plaatsvond in Londen, verklaarde robotica-filosoof Marc Behrendt van de Université Libre de Bruxelles (ULB) dat kinderseksrobots ingezet moeten worden om pedofielen te behandelen. 

33 reacties

 • Gertie Daerden

  4 jaar geleden
  Ik zie de pastoors en bisschoppen nog niet naar de winkel stappen om een robot te kopen.
 • Johan De Bruycker

  4 jaar geleden
  De hakbijl...
 • Jos Vercammen

  4 jaar geleden
  Dergelijke robotten zullen misschien gedurende een korte periode het "genot" van kindermisbruikers kunnen bevredigen. Maar op termijn zal deze "ersatz-bevrediging" niet meer volstaan en zullen pedoseksuelen op zoek gaan naar echte kinderen waarop ze hun hun lusten kunnen botvieren en dan staan we terug bij af. Ik vrees dat weinig psychologen en hulpverleners hierin een oplossing zullen zien. Zo'n pop neemt de ziekelijke drift van zo'n mensen niet weg, maar houdt ze in stand.
 • Bob VERSCHUEREN

  4 jaar geleden
  ze vergeten hier nog een bepaalde groep : er moeten dan ook nog 'robot-hondjes en -geitjes' komen.........de 'sukkelaars' die daar op vallen moeten dan toch ook kunnen 'geholpen' worden ? Moest dit niet zo geschift zijn was het misschien nog een goed onderwerp voor een komische film. Waar halen ze het idee in godsnaam uit !
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  4 jaar geleden
  Met een notenkraker en 2 oordoppen voor de bedienaar, lijkt me efficienter.