Beer belandt in auto en crasht ermee

Facebook Boulder County Sheriff's Office
Agenten in Boulder County, dunbevolkt gebied in de Rocky Mountains in Colorado, zijn gisterochtend uitgerukt voor wat misschien het vreemdste auto-ongeluk uit hun carrière is. 

Een beer kon donderdagnacht langs de bestuurderskant in een geparkeerde auto kruipen. De wagen was niet afgesloten. In zijn gewroet moet de beer de autodeur hebben gesloten, waardoor het beest vast kwam te zitten in de wagen. Op de vrijgegeven foto is duidelijk de ravage te zien die de beer binnenin aanbracht, toen hij uit het voertuig probeerde te vluchten.

De pook van de automatische versnellingsbak die op P (Park, de parkeerstand) stond, belandde door de beer in N (Neutral, de vrijstand). De wagen stond op een helling en kwam in beweging . Het voertuig raakte een boom en kwam dertig meter lager tot stilstand. Door de klap schoot een van de deuren open.

De beer vluchtte vervolgens “te poot”, zoals de politie het gekscherend verwoordt, weg in onbekende richting. “Doe je wagen altijd ‘s nachts op slot”, luidt hun advies.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Pauline Desmet

    Ocharme... Hopelijk was hij niet gewond... !

  • Theo Deweerdt

    Die neemt gegarandeerd nooit meer de wagen!