Bedrogen bruidegom neemt tijdens trouwfeest wraak met video van overspel bruid

rv
Gasten op een huwelijk in Singapore kregen plots compromitterende videobeelden te zien van de bruid met een andere man. Het ging om wraak van de bruidegom, die zijn aanstaande zes weken lang had laten schaduwen door een privédetective.

De video begon met een montage over de relatie van de bruid en bruidegom. Maar toen kregen de familie en vrienden van het koppel plots heel ander beelden voor ogen. De bruid ging aan de arm van een andere man een hotelkamer binnen, blijkbaar om daar seks te hebben.

Volgens plaatselijke media stormde de "vernederde" en "beschaamde" bruid naar buiten toen de beelden werden afgespeeld. Het is niet duidelijk of het huwelijk al voltrokken was toen de video afspeelde.

Privédetective

De zaak kwam aan het licht toen de privédetective, een mevrouw Zhuo van Ajax Investigation And Security Services, erover sprak in een interview aan het plaatselijke Zaobao. Ze had verwacht dat de bedrogen verloofde, een rijke zakenman, de informatie zou gebruiken om het huwelijk af te blazen.

Haar verbazing was dan ook groot toen ze een uitnodiging voor de trouwpartij in de bus kreeg. Maar alles werd duidelijk toen ze samen met "veel" gasten de bewuste video zag.

rv11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wesley Kenis

  Dat komt ervan als je vertrouwen schaadt. De waarheid komt hard aan en zoals dat meestal het geval is is er hier geen mogelijkheid tot ontkennen. Goed gedaan van die man om eindelijk eens overspel in de aandacht te trekken. Of je houd van iemand of je houd er niet van maar wees eerlijk.

 • Marco Maerten

  Overschot van gelijk,de énige manier om te bewijzen dat vrouwen beslist niet minder vreemdgaan dan mannen. Vaak speelt de onredelijkheid in (v)echtscheidingen bij vrouwen de gezinsdrama's in de hand!

 • Tina Colpaert

  Dat is echt wel laag bij de grond vd man ipv haar er zelf mee te confronteren nee laf moest dit 1 bij mij doen nam ik de micro en zou zeggen als de sex niks is bij jou moet je wel op n ander gaan!

 • Daniel Corstjens

  Nu moet hij geen drie olifanten en 100 goudstukken uitbetalen aan zijn schoonfamilie!

 • Jos Vaneerdewegh

  Fantastich van die man///