Bedrogen Britse treft haar man waar het pijn doet: ze verkoopt zijn Xbox en games voor spotprijsje

Deze Amerikaan is wat blij met zijn pas aangekochte Xbox One in een multimediawinkel in Chicago. (Foto uit 2013). (Foto ter illustratie)
AP Deze Amerikaan is wat blij met zijn pas aangekochte Xbox One in een multimediawinkel in Chicago. (Foto uit 2013). (Foto ter illustratie)
Met een niet mis te verstane boodschap heeft een bedrogen Britse (24) haar Facebookvrienden ingelicht over de ontrouw van haar echtgenoot. Georgia Jackson treft de scheve schaats rijdende Josh Maddock waar het pijn doet: ze heeft zijn Xbox One met vier games verkocht voor de spotprijs van 3 pond (3 euro).

Iets wat de verwoede gamer ongetwijfeld erg zuur moet opbreken. “Ik ben er net achter gekomen dat mijn partner zijn penis in een ander meisje heeft gestoken. Daarom verkoop ik zijn trots en vreugde, vandaar de (lage) prijs”, klinkt het letterlijk in de beschrijving van de advertentie op het tweedehandsportaal van Facebook.

Jackson heeft een goede reden om toch nog drie pond te vragen en de spelcomputer niet gratis weg te geven. Ze heeft namelijk een nieuw keukenmes nodig. Haar oude gebruikt ze om zijn autobanden lek te steken, luidt het nog in het bericht dat wordt afgesloten met een smiley. Een Xbox One kost in de winkel 186 pond (210 euro). Naast de vier games krijgt de koper er ook een game-hoofdtelefoon bij.  

Zwanger

De bejaardehelpster uit het het noordoostelijk Engelse Newbiggin-by-the-Sea verklaarde aan The Sun dat Josh haar drie jaar geleden bedroog. En dat deed hij vorig jaar opnieuw, toen Georgia zwanger was. “Ik wou hem echt te kijk zetten. Ik voelde me opgelucht toen ik het bericht had geplaatst. De massale reacties had ik wel niet verwacht”. Josh wenste volgens The Sun niet te reageren.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wannes Van Hende

  Ik vind het heerlijk erg voor de vrouw. Ze heeft hem juist teruggepakt.

 • Daley Tommeleyn

  HAHAHA geweldig! zo'n bedrieger komt er nog gemakkelijk van af!

 • Tomé Martinho

  Deze vrouw gaat over tot achterbakse en vernielzuchtige (dus verboden) handelingen omwille van zo'n onbenulligheid. Hopelijk wordt ze zeer zwaar gestraft!

 • piet devlieger

  Een gelukkig man. Als hij alles nieuw koopt - de laatste en beste versie - zal hij nog veel goedkoper uitkomen dan als zijn vrouw bij hem zou gebleven zijn. Een paar honderd euro en vier nieuwe banden voor zijn auto en hij is vrij. Goeie deal.