Bambi en Stampertje bestaan echt en ze zijn beste vrienden

Konijn Chuck en hert Pumpkin zijn onafscheidelijk
rv Konijn Chuck en hert Pumpkin zijn onafscheidelijk
Op internet zijn hartverwarmende beelden opgedoken waarop een hertje en konijn de beste vrienden lijken. De foto's doen denken aan de Disneytekenfilm Bambi (1942).

Wie dacht dat herten en konijnen in het echte leven geen beste vrienden kunnen zijn, is eraan voor de moeite. Net zoals Bambi en Stampertje in de Disneyfilm, zijn Chuck het konijn en Pumpkin het hert onafscheidelijk.

Het duo verblijft in een dierenopvangcentrum in Williamsville, in New York. De moeder van hertje Pumpkin zou haar verlaten hebben omdat ze later dan haar broertjes en zusjes geboren werd en er dus niet echt bijhoorde. In het opvangcentrum vond ze meteen een boezemvriend in konijn Chuck.

Het is niet de eerste keer dat er beelden opduiken van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een hert en een konijn. Vorig jaar verscheen ook al een filmpje waarin de twee dieren met elkaar spelen in de Amerikaanse staat Colorado.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Ph at

    Fantastisch. Hoe meer ik mij begeef onder de mensen, hoe meer ik van dieren hou...

  • Geert Volckaerts

    Nooit aan getwijfeld

  • Ronny Popelier

    Niets of niemand kan tippen aan het mooie en de mooie natuur. Kunnen nog veel heel veel leren van de dieren, om hoe met elkaar omgaan, sereen en in vrede. Geen woorden, is fantastisch mooi.