Autoseks loopt fout: koppeltje botst tegen andere wagen

Getty Images/iStockphoto
Geen alledaags ongeval. Duitse politieagenten wisten even niet waar ze het hadden, afgelopen zaterdag in Duisburg. Een 70-jarige en zijn vriendin van 34 voerden een nummertje op achter het stuur van hun Audi, maar het liep helemaal fout.

Het was rond 17.30 uur, toen de politie werd opgeroepen naar een kruispunt waar de verkeerslichten waren uitgevallen. Een 70-jarige Duitser was er met zijn groene Audi ingereden op de zwarte Hyundai van een 53-jarige vrouw, waarna een discussie ontstond over wie voorrang had.

Omdat de zeventiger in het gezelschap was van een jongedame, vroegen de agenten zowel aan hem als aan haar wie achter het stuur zat. Hun antwoord was echter niet duidelijk. Dus bleven de agenten doorvragen.

De jongedame gaf uiteindelijk toe dat ze tijdens het rijden op de schoot zat van de bestuurder en dat ze geslachtsgemeenschap hadden. “Sturen, schakelen en remmen deden we samen”, klonk het. Geen goed idee dus, en al zeker geen ‘happy end’. 

Bovendien bleek dat geen van beiden over een geldig rijbewijs beschikte. Ze zullen zich later moeten verantwoorden voor de feiten. Gelukkig raakte niemand gewond.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Frakke Nuyts

    Jan,met geld koop je alles.

  • Jan Delafontaine

    Autoseks op die leeftijd ? Dat deed ik als 19-jarige, maar als je op je 70ste nog altijd geen geld hebt om op kamer te gaan, dan vraag ik af wat die jongere vrouw in hem ziet ?