Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Getty Images/iStockphoto

Auto-inbreker steelt toiletpapier

Een auto-inbreker heeft zes pakketten wc-papier gestolen in de noordelijke Duitse stad Kiel (Sleeswijk-Holstein). De onbekende man zou het raam van een geparkeerde auto hebben ingeslagen om toiletpapier en twee boormachines uit het voertuig te stelen, meldt de politie.

0 reacties

 1. Dramatische coronaprik eindigt op de grond voor man met zware fobie voor naalden
  Play

  Dramati­sche coronaprik eindigt op de grond voor man met zware fobie voor naalden

  Een vaccinatie in het Braziliaanse São Paolo loopt niet bepaald van een leien dakje wanneer een man met een grote angst voor naalden aan de beurt is. De kerel vergaat van de zenuwen en trilt als een juffershondje. Na zijn prik neemt zijn schrik zo de bovenhand dat hij domweg van zijn stokje gaat. Zeg ervan wat je wil, maar hij komt zijn angsten toch maar mooi onder ogen én hij heeft zijn vaccinatie beet!
 2. Nieuw wereldrecord of nepverhaal, wat is het nu? Zuid-Afrika in de ban van de superzeldzame tienling
  2

  Nieuw wereldre­cord of nepverhaal, wat is het nu? Zuid-Afri­ka in de ban van de superzeld­za­me tienling

  Een burgemeester die het bevestigt, een regering die het tegenspreekt en een ziekenhuis dat de kaken stijf op elkaar houdt. Zuid-Afrika is al een week in de ban van de mysterieuze zwangerschap van een 37-jarige vrouw, die tot verbijstering van velen zou zijn bevallen van een tienling. Buiten de familie is er nog niemand die de kinderen daadwerkelijk heeft gezien. Indien het klopt, heeft Gosiame Thamara Sithole een nieuw wereldrecord beet. Maar het Guinness World Book of Records heeft na dagen onderzoek nog altijd geen bevestiging gekregen. Wat is er aan de hand?
 3. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!