Audi Q7 breekt in twee stukken na crash in Rusland, bestuurder vlucht

Audi Q7
Carscoops Audi Q7
Een Audi Q7 is in tweeën gespleten tijdens een harde botsing in Rusland. Opmerkelijk genoeg overleefde de bestuurder niet alleen het ongeval, hij vluchtte ook nog eens weg van de plek des onheils.

Beelden van de crash werden online gedeeld door een aantal Russische media. Hoewel details over de crash schaars zijn, geven de beelden een goede indicatie van wat er is gebeurd. Het gebeurt wel vaker dat auto’s in twee stukken breken, maar dan gaat het vaak om supersportwagens waarbij de motor losbreekt, aldus Carscoops.com.

Naar verluidt ramde deze luxueuze SUV met zijn zijkant tegen een grote metalen lantaarnpaal. De impact vond waarschijnlijk precies in het midden van de Q7 plaats, waardoor de auto in tweeën werd gespleten. Blijkbaar vond de crash met hoge snelheid plaats en werd minstens één van de stoelen van de middelste zitrij uit het voertuig geslingerd.

Audi Q7
Carscoops Audi Q7

Interessant is dat hoewel de auto in tweeën werd gescheurd en het dak ook was afgescheurd, de hemel vastzit aan de voorste helft van de SUV. De kabelboom is een wirwar van draden en de uitlaat is zichtbaar op het gras. 

Audi Q7
Carscoops Audi Q74 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronny Biesen

  Goeie auto, nietwaar? Zo een crash en dan nog kunnen weglopen.....

 • Febe Chapin

  Dat moet wel herstelbaar zijn op 1 van die Discovery channel garages die auto's toch in stukken snijden. In een ander (vroegere) tijdperk had die dit zeker niet overleeft.

 • jose decuypere

  Dit ongeval is slechts mogelijk omdat deze auto waarschijnlijk uit twee wrakken hersamengesteld werd. Met andere woorden gelast. Bij vol metaal is zo'n ongeval absoluut onmogelijk.

 • Dirk DE Bakker

  Is niet zomaar in 2 gebroken he, zijn gewoon 2 delen die aan mekaar zijn gezet.