Martín Echegaray Davies.
Volledig scherm
Martín Echegaray Davies. © rv

Argentijnse avonturier (62) moet heroïsche voettocht dwars door Amerika na 23.000 km staken door corona

Hij was er bijna, maar nog niet helemaal. Martín Echegaray Davies, een 62-jarige Argentijnse avonturier, is gestrand in het Amerikaanse Fargo. Hij kwam helemaal van Ushaia in Vuurland, te voet. Zijn eindbestemming was Alaska, maar door het coronavirus bleef de Amerikaans-Canadese grens ook voor hem dicht. Wél een heroïsche voettocht, géén essentiële verplaatsing.

0 reacties

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Vriendinnen bengelen met hun boot vervaarlijk over rand van afgrond: “Ze hadden het te druk met kletsen en misten zo waarschuwingsborden”
  Play

  Vriendin­nen bengelen met hun boot vervaar­lijk over rand van afgrond: “Ze hadden het te druk met kletsen en misten zo waarschu­wings­bor­den”

  Vier vrouwen moesten gisteren uit een benarde positie in hun gehuurde elektrische motorboot gered worden. Ze waren in Austin (Texas) op de bovenkant van een dam vast komen te zitten en het bootje helde al gevaarlijk over de afgrond. Volgens de betrokken reddingsdiensten hadden de vriendinnen het te druk met kletsen en hadden ze daardoor de waarschuwingsborden gemist.