Amerikanen maken kans op 1 miljard dollar met megaloterij

VTM NIEUWS
In de Verenigde Staten werden gisteren de winnende nummers van de Mega Millions loterij getrokken. De jackpot bedraagt maar liefst één miljard dollar. De kans dat iemand dat bedrag wint is één op 300 miljoen. Als er geen winnaar is, zal de jackpot stijgen tot 1,6 miljard dollar. Dat is een absoluut record.

Een lotje kost maar twee dollar en dus waagden gisteren nog heel wat Amerikanen hun kans. “Dit is mijn kans om rijk te worden. Er zijn veel kansen, maar deze grijp ik”, zegt een van de deelnemers van de loterij. “Ik neem alles wat op me afkomt. Ik heb vijftig dollar uitgegeven, begrijp je? Geen twee dollar, geen drie, maar vijftig. Ik doe mee om te winnen.”
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Karel Tichmann

  Er is tóch een winnaar, een enkele ticket in South Carolina wint een jackpot van $ 1.537 miljard aan Mega Millions...

 • Karel Tichmann

  Geen winnaars, hoofdprijs wordt nu 2 miljard...

 • Peter Janssens

  De kans dat je wint is 100% als je het winnend biljet hebt. Zeker meespelen dus, misschien heb je geluk.

 • Karel Tichmann

  Only in America, een MEGA jackpot van $1,6 miljard. De "Powerball" staat nu $620 million. De twee jackpots zijn nu meer waard dan $ 2,2 miljard gecombineerd. De volgende Mega Millions is op 23 oktober en de volgende Powerball is 24 oktober.

 • Jeroen Boons

  waarom doet de nationale loterij dat eens niet? :) de automaten van de krantenwinkels zouden nogal tilt slaan denk ik